Personvern

1 Innledning

Nettstedet bandbstudio.no eies og drives av B&B Studio AS med org.nr.918 666 370 («B&B Stuio»/«Vi»).

Nettstedet bandbstudio.no kan gi deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2 Om vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vi er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Vi tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via bandbstudio.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@bandbstudio.no.

3 Nettstedet bandbstudio.no

Vårt nettsted gir deg informasjon om oss og våre tjenester. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen.

4 Nyhetsbrev

B&B Stuio gir deg muligheten til å melde deg på nyhetsbrev. Ved å gjøre dette vil du kunne motta inspirasjon og spesielle tilbud fra oss.

Det å få nyhetsbrev er gratis.

For å få nyhetsbrev av oss, må du godta vilkårene samt å motta nyhetsbrev fra oss på e-post. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre ved å kontakt oss eller benytte avmeldingsfunksjonen i nyhetsbrevet.

5 Din kundekonto hos B&B Studio

Som kunde, får du en kundekonto hos oss. Du må oppgi ditt mobilnummer (+47), en gyldig e-post-adresse, ditt navn og ditt postnummer. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss er frivillig.

Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart.

 

6 Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

  1. Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
    Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som bandbstudio.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.På nettstedet vårt logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på bandbstudio.no/kundeservice/cookies/.
  2. Opplysninger vi får fra andre kilder
    Vi mottar fra tid til annen informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører. En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Vi mottar også såkalt profileringsinformasjon som kan gi oss antakelser om hvilke demografiske grupper du tilhører og dine preferanser. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  3. Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
    Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

    • Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
    • Bruk av tjenestene eller kjøpVi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.
    • Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester.
  4. Opplysninger du selv gir oss
    Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer, gyldig e-post adresse og postnummer. Ved bestilling av varer må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til.
  5. Automatiske vurderinger
    Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

7 Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

  1. For å levere og forbedre tjenestene våre
    Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.
  2. For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
    Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.
  3. For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
    Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.
  4. For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
    Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  5. For å forhindre misbruk av tjenestene våre
    Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

8 Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Post Nord for frakt av varer du bestiller (og evt andre, som AfterPay for betalingsløsninger). Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Post Nord som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Post Nords vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Dersom du ønsker å betale med faktura eller konto via AfterPay, må du registrere deg som bruker hos AfterPay i henhold til AfterPays vilkår. Du må samtykke til at AfterPay utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

9 Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse, ved å kontakte oss på post@bandbstudio.no.

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

10 Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: B&B Studio AS, Karenslyst allé 12, 0278 Oslo

Telefon:92840057 (Ane) eller 90658798 (Nina)

E-post: post@bandbstudio.no