Om oss

Ane Bernthon
Founding partner/senior interiørarkitekt

ane@bandbstudio.no

Tlf: +47 928 40 057

Nina Bjørland
Founding partner/senior interiørarkitekt
Daglig leder

nina@bandbstudio.no

Tlf: +47 90 658 798

Helene Strand
Senior interiørarkitekt

helene@bandbstudio.no

Tlf: +47 458 14 150

Ingunn Unhjem Johansen
Administrasjonsleder

post@bandbstudio.no

Tlf: +47 948 38 287

Dina Bettum
Interiørarkitekt

dina@bandbstudio.no

Tlf: +47 454 80 107

Tone Schjelderup-Krohg
Interiørarkitekt

tone@bandbstudio.no

Tlf: +47 99 466 373

B&B Studio as ble etablert i 2017 av Ane Bernthon og Nina Bjørland. Etter mange år i bransjen med ulike prosjekterfaringer, har vi de siste årene spesialisert oss mer mot privatmarkedet og jobber mye med hus, hytter og leiligheter for både utbyggere og private kunder. Vi jobber med mange forskjellig type prosjekter, både nybygg og rehabilitering. Vi jobber som prosjektledere og har god erfaring med å gjennomføre et prosjekt fra A til Å. Utgangspunktet varierer fra prosjekt til prosjekt, med tanke på vår rolle i prosjektet, størrelse, type kunde, budsjetter og stilretninger. Hvert prosjekt har et stort potensial og vi vil gjerne vise deg hva som er mulig å få til. Enten du trenger hjelp til en ny planløsning, ny belysning, nye møbler eller en komplett rehabilitering, så kan vi hjelpe deg med å realisere drømmene dine, uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Felles for hvert prosjekt er den tette og åpne dialogen med kunden, som gir oss mulighet til å skreddersy prosessen til kundens ønsker og forventninger. Vi tror at et godt og nært samarbeid med entreprenør og deres underleverandører, respekt og ydmykhet for den enkelte faggruppe, gir de mest gjennomtenkte, fornuftige og unike løsningene. I tillegg skaper det motiverte og stolte prosjektdeltagere. Vi beskriver alt fra bygningsmessige detaljer, materialer og farger for alle rom og designer også egne produkter som dører, listverk, innredninger og møbler.

Vi vil hjelpe deg med å skreddersy ditt hjem for dine behov, i tillegg til at det skal være smakfullt og vakkert! Vår lidenskap for faget og alle de små detaljene som utgjør en forskjell, har gjort at vi har opparbeidet oss en svært god oversikt over mange leverandører i inn- og utland. På denne måten gir det oss en helt annen tilgang til produkter (møbler, lamper, tepper og tekstiler, dekor og kunst) enn det som er «hyllevare» i mange butikker og som vil gjøre ditt hjem helt unikt og annerledes.

– Bli med inn i vår verden da vel, eller ta kontakt for en uforpliktende prat!