Klassisk og lunt kjøkken og vaskerom

I dette prosjektet var briefen fra kunden om å skape et nytt, fresht kjøkken og vaskerom som de kunne glede seg til å bruke hver dag. Den største utfordringen lå i en svært begrenset bygge/rive periode, som gjorde at vi måtte prioritere hva som var viktig å bruke tid og penger på. Takket være flinke håndverkere og møbelsnekkere vi jobber tett med, ble prosjektet ferdig på rekordtid!

Før oppstart, viste kunden oss flere inspirasjonsbilder av hva de likte, som vi bygget videre på og lagde et interiørkonsept ut ifra. Selve planløsningen var temmelig gitt fra før, pga smale rom, men med innslag av noen lekre lamper, nye trekk i sittesofa, dekorputer og liftgardiner, ble sluttresultatet noe temmelig annet enn utgangspunktet.

Vi fikk tegnet ut kjøkken og vaskerom på nytt med max utnyttelse av den plassen vi hadde tilgjengelig. Fordelen med å bruke en møbelsnekker er at det blir ikke noe uutnyttet areal og du kan skreddersy alt. Vi valgte å ha samme innredning på kjøkken og vaskerom da døren mellom disse rommene ofte står åpen. Det samme gjaldt for benkeplaten og kjøkkenkranene, som er like i begge rom.

Med noe nytt og noe gammelt, fikk kjøkken og vaskerom et helt nytt uttrykk som vi tror og håper kunden vil få glede av i mange år fremover!

 

Sittegruppen har vi gitt et lite ansiktsløft; sofaene er malt, vi har trukket om sitteputene, fått nye dekorputer og så klart en fantastisk lykt i taket. Bordet er som før oppgraderingen og kommer veldig til sin rett med den grove overflaten.

Skreddersydd vitrineskap med eik overflate på innsiden for å gi litt mer tekstur og varme til møbelet. Integrert LED-belysning på hver side gir også en fin dekorativ effekt til skapet og dets pyntegjenstander.

Benkeplaten følger opp på veggen for et mer helhetlig, ekslusivt og funksjonelt uttrykk.