Urbant og dekorativt lokale

BB Studio - Urbant og dekorativt lokale

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Interiørarkitektens kontor

Kontoret til B & B Studio ligger på gateplan tilbaketrukket fra hovedgaten Karenslyst alle på Skøyen i Oslo. Vi hadde ønsket oss et sentralt plassert kontor, slik at det var enkelt for kunder å komme på besøk, samt at vi hadde enkel tilgang til alle leverandører og butikker.

Da vi tok over lokalet var det lagt et nytt enstavs eikegulv og alle veggene var eggehvite. Dørene var hvite og slitte og kjøkkenet var nitrist og kjedelig, og toalettet var innredet som et hc wc, og var ikke innbydende. Som nystartet firma hadde vi et stramt budsjett, så vi var selektive med hvilke oppgraderinger vi ønsket å gjøre, men vi var opptatt av at det kreative studioet vårt ikke skulle føles som et kjedelig kontor. Vi ønsket å få til en hyggelig arbeidsplass for oss selv, men også for våre kunder hvor vi kunne vise frem vårt eget design og B & B studio ”selected by” produkter som vi spesifiserer i våre boligprojekter. Vi ønsket å ha et showroom, hvor vi fikk muligheten til å ta inn og bytte ut produkter og vise frem kvaliteter og design til kunder. Vi har både egen design som vårt B & B Studio konsollbord, bordlamper, kunst, puffer, tepper og stylingprodukter.

Vi valgte å male om kontoret i en nøytral hvittone. Grunnbelysningen i lokalet er klassisk 80-talls downlighthimling, på rad og rekke (noe vi helst styrer langt unna når vi selv beskriver belysning i prosjekter), så løsningen ble å flytte fokus ved å montere flere dekorative og iøyenfallende pendellamper fra våre ”selected by” leverandører. Takhøyden på 3 meter tillot oss å velge store pendellamper som gir en ”wow-faktor” i rommet. Hyllereoler, stoler og bord ble kjøpt hos Ikea, og for å mikse tekstur og litt ”glam” valgte vi store sisaltepper på gulvene som skaper en fin kombinasjon mot de dekorative lampene i messing og metall.

Vi spesifiserer ofte innvendige dører i prosjektene våre og synes ikke det er så mye å velge mellom blant standard leverandørene. Vi har derfor valgt å tegne egne dører og få dem produsert hos en leverandør vi samarbeider med. Dette var en gyllen anledning til å bytte ut de gamle dørene i lokalet, (som var lave og slitte) slik at vi kunne vise frem detaljene, designet og kvaliteten på dem. På toalettet malte vi alle veggene sorte, beholdt gummigulvet og fikk tegnet og produsert en ny innredning med steinkompositt benkeplate og backsplash og med en toppmontert servant. Speilet fant vi på en byggeplass (som skulle bli kastet) og Nina bare måtte ha det, og det fant sin plass på vårt toalett. Kunsten på veggen er ”kitchy” men fungerer veldig fint mot resten.

Kjøkkenet fikk ny benkeplate og backsplash fra Ikea og nye knotter og servant armatur i sort utførelse gjorde at oppgraderingen ble betydelig bedre enn utgangspunktet, selv på budsjett.

I studio vårt kan du få en smakebit av vår verden, og forhåpentligvis bli inspirert!